Junie B. Jones eta Jim gaiztoaren urtebetetzea - Park, Barbara (1947-2013); Brunkus, Denise; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Bruño, 2016)
Junie B. Jonesi oso gauza triste bat gertatu zaio. Jim ergelputzak ikaskide guztiak gonbidatu ditu bere urtebetetze-festara Junie B. izan ezik! Zer egin dezake Junie B.-k? Bere urtebetetzea sei hilabete lehenago ospatu eta Jim ez beste guztiak gonbidatu? Edo nola edo hala umemoko horren festan sartu eta opari original bat eman, komunerako eskuila bat, adibidez?
8 urtetik aurrera (gorria)
Junie B. Jones and that Meanie Jim´s Birthday.
Keywords: Urtebetetzea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak