Junie B. Jones eta Jim gaiztoaren urtebetetzea / testua, Barbara Park ; marrazkiak, Denise Brunkus ; [itzulpena, Bakun SL (Amets Santxez Munain)] - Park, Barbara (1947-2013) (Junie B. Jones (Bruño), 2016)
Junie B. Jonesi oso gauza triste bat gertatu zaio. Jim ergelputzak ikaskide guztiak gonbidatu ditu bere urtebetetze-festara Junie B. izan ezik! Zer egin dezake Junie B.-k? Bere urtebetetzea sei hilabete lehenago ospatu eta Jim ez beste guztiak gonbidatu? Edo nola edo hala umemoko horren festan sartu eta opari original bat eman, komunerako eskuila bat, adibidez?