Zaindu edo xahutu? - Rousseau, Geneviève; Meens, Estelle; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2015)
Eskolan, Markok Lurrari laguntzeko zer egin dezakegun ikasi du: sailkatu, birziklatu, konposta egin... Etxera iritsi denean, ideia xelebre batzuk bururatu zaizkio...
5 urtetik aurrera (urdina)
Gare au gaspi?
Keywords: Birziklatzea; Naturarekiko maitasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak