Zaindu edo xahutu? / [testua] Geneviève Rousseau ; [ilustrazioak] Estelle Meens ; [itzulpena, Aztiri Itzulpen Zerbitzuak] - Rousseau, Geneviève (Ttarttalo, 2015)
Eskolan, Markok Lurrari laguntzeko zer egin dezakegun ikasi du: sailkatu, birziklatu, konposta egin... Etxera iritsi denean, ideia xelebre batzuk bururatu zaizkio...