Nire bizipen positiboak urarekin (: Zabalketa : Getxo)
Ura izateko Giza Eskubidea munduko pertsona guztiek duten eskubide bat dela ikasiko dugu. Horri lotuta, ura zaintzeko hainbat betebehar eta erantzukizun ere baditugula ikusiko dugu.
LMH, 5. maila
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak