Soinu nahastea (: Zabalketa : Getxo)
Bost kontinenteetako musika tresna ugari ezagutu, aztertu eta entzungo ditugu. Musika aniztasuna egiazko altxorra da, kultur aberastasun handia ematen digulako.
LMH, 5. maila
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak