Soinu nahastea / Zabalketa (Bizikidetza globala)
Bost kontinenteetako musika tresna ugari ezagutu, aztertu eta entzungo ditugu. Musika aniztasuna egiazko altxorra da, kultur aberastasun handia ematen digulako.