Hau ez da poesia - Maleski, Unai (Donostia : Elkar, 2016)
Unai Abarzuza iruñearrak bere lehen liburua kaleratu du: ironiaz beteriko poesia, hainbat gairen inguruan: poesia idazteko ezina, maitasuna, euskaltasuna...
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura