Hau ez da poesia / Unai Maleski - Maleski, Unai (Poesia (Elkar), 2016)
Unai Abarzuza iruñearrak bere lehen liburua kaleratu du: ironiaz beteriko poesia, hainbat gairen inguruan: poesia idazteko ezina, maitasuna, euskaltasuna...