Erromatarrak - Daynes, Katie; Larkum, Adam; Garikano, Anton; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2015)
Nor ziren antzinako erromatarrak? Nora joaten ziren jatera, erosketak egitera eta garbitzera? Zer egiten zuten ongi pasatzeko? Liburu honetan aurkituko dituzu galdera horien erantzunak eta beste kontu asko antzinako zibilizazio honi buruz.
Romans
Jatorrizko izenburua: Romans
Keywords: Erromatar zibilizazioa -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak