Erromatarrak / testua, Katie Daynes ; ilustrazioak, Adam Larkum ; itzulpena, Anton Garikano (Bakun Itzulpen Zerbitzuak) - Daynes, Katie (Antzinako zibilizazioak (Ttarttalo), 2015)
Nor ziren antzinako erromatarrak? Nora joaten ziren jatera, erosketak egitera eta garbitzera? Zer egiten zuten ongi pasatzeko? Liburu honetan aurkituko dituzu galdera horien erantzunak eta beste kontu asko antzinako zibilizazio honi buruz.