Barruko leihoa - Añorga, Pello; Mitxelena, Jokin (Arre : Pamiela, 2016)
"Barruko leihoa" haurrentzako poema liburu bat da., eta era guztietako gaiak ukitzen ditu idazleak, zazpi ataletan banatuta, naurak protagonismo berezia duelarik. Esaterako, honakoak lantzen ditu: loreak, haziak, zomorroak, zainak, zuhaitzak eta errautsak; baita maitasunak, eta, nola ez, hitzak.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura