Barruko leihoa / Pello Añorga ; azala eta irudiak, Jokin Mitxelena - Añorga, Pello (Haur eta gazte literatura, 2016)
"Barruko leihoa" haurrentzako poema liburu bat da., eta era guztietako gaiak ukitzen ditu idazleak, zazpi ataletan banatuta, naurak protagonismo berezia duelarik. Esaterako, honakoak lantzen ditu: loreak, haziak, zomorroak, zainak, zuhaitzak eta errautsak; baita maitasunak, eta, nola ez, hitzak.