Zeltak - Pratt, Leonie; McKenna, Terry; Garikano, Anton; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2015)
Nor ziren zeltak? Bazenekien muinoen gainean bizi zirela? Gudukatu behar zirenean, badakizu gerlari zeltek nola ematen zioten beren buruari itxura beldurgarria? Liburu honetan aurkituko dituzu galdera horien erantzunak eta beste kontu asko antzinako zibilizazio honi buruz.
Jatorrizko izenburua: The Celts
Keywords: Zibilizazio zelta -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak