Zeltak / testua, Leonie Pratt ; ilustrazioak, Terry McKenna ; itzulpena, Anton Garikano (Bakun Itzulpen Zerbitzuak) - Pratt, Leonie (Antzinako zibilizazioak (Ttarttalo), 2015)
Nor ziren zeltak? Bazenekien muinoen gainean bizi zirela? Gudukatu behar zirenean, badakizu gerlari zeltek nola ematen zioten beren buruari itxura beldurgarria? Liburu honetan aurkituko dituzu galdera horien erantzunak eta beste kontu asko antzinako zibilizazio honi buruz.