Nire maitea / Astrid Desbordes ; [ilustratzailea] Pauline Martin - Desbordes, Astrid (: Ttarttalo, 2015)
Liburu honek Xuban eta bere amak konpartitzen dituzten hainbat une samur jasotzen ditu; eta guztiak elkar maitatzeko aitzakia bihurtzen dira. Bizitzaren egunerokotasuneko egoerak kontrajarri egiten dira, amaren maitasuna betiko eta baldintzarik gabekoa dela erakusteko. Jabetzarik gabeko benetako maitasunari buruzko ipuina, poesiaz eta maitasunez beteta.