Bake biografiak (: Zabalketa : Getxo)
Unitate didaktiko honetan, Bakearen Nobel saria irabazi duten pertsonaia historiko batzuk ezagutu eta ikaskideen biografia egiten ikasiko dugu.
LMH, 5. maila
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak