Pskologia ikasteko estatistikako aurre-ezagutzak - Ibabe Erostarbe, Izaskun; Gil de Montes, Lorena; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Datu-azterketaren edo Estatistikaren arloan Euskaraz argitaratutako testuak gutxi direnez, material honek, alde batetik, Psikologia Fakultatean ematen diren irakasgaietara hurbiltzeko (bereziki Psikologia zientifikoaren oinarriak eta Psikologiaren Metodologia) eta oinarrizko ezagutzak eskuratzeko laguntza ematea du helburu. Bestalde, "datuen azterketa" alorreko ikasgaietan jarduteko motibazioa suspertzea da bigarren helburua. Horretarako, oinarrizko ezagupenak lortuz, ikasgaiei modu lasaiagoan jarraituko diete. Gainera, Metodologia-arloko irakasgai gehienetan erabil daiteke kontsulta-liburu gisa.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Psikologia -- - Estatistika-metodoak; Baliabide digitalak; Monografiak