Ametsen fabrika (: Zabalketa : Getxo)
Lanerako Giza Eskubidea zer den ikusiko dugu, eta 3 pertsona ezagutuko ditugu. Nahiz eta oztopo ugari aurkitu, ahalegin handiz lortu dute lan duina edukitzea.
LMH, 5. maila
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak