Ametsen fabrika / Zabalketa (Bizikidetza globala)
Lanerako Giza Eskubidea zer den ikusiko dugu, eta 3 pertsona ezagutuko ditugu. Nahiz eta oztopo ugari aurkitu, ahalegin handiz lortu dute lan duina edukitzea.