Ministerio fiskala espaniar ordenamentu juridikoan - Etxebarria Estankona, Katixa; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2009)
Ikasmaterialaren edukiak bederatzi kapitulutan antolatu dira. Hauen bitartez Ministerio Fiskalaren jatorria, honen izaera, antolaketa eta egitekoak modu xume eta ulergarrian azaltzen saiatu da, Espainiako Konstituzioaren eta 1981eko Ministerio Fiskalaren Estatutu Organikoaren markopean (urriaren 9ko 24/2007 erreforma legeak sartu zituen aldaketak barne).
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Botere judiziala; Fiskalak; Baliabide digitalak; Monografiak