Ministerio fiskala espaniar ordenamentu juridikoan / Katixa Etxebarria Estankona - Etxebarria Estankona, Katixa (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2009)
Ikasmaterialaren edukiak bederatzi kapitulutan antolatu dira. Hauen bitartez Ministerio Fiskalaren jatorria, honen izaera, antolaketa eta egitekoak modu xume eta ulergarrian azaltzen saiatu da, Espainiako Konstituzioaren eta 1981eko Ministerio Fiskalaren Estatutu Organikoaren markopean (urriaren 9ko 24/2007 erreforma legeak sartu zituen aldaketak barne).