Arbolandi - Goldstyn, Jacques; Galarraga, Aritz (San Feliu de Guixols [Girona] : Tramuntana, 2016)
Bakarkia, horixe naiz ni. Bakarrik egiten ditut gauzak.Baina ez euste horrek amorratzen nauenik.Eta gustuko ditudangauza guztien artean, nire zuhaitzera igotzea dut maiteen.Nire zuhaitzak Arbolandi du izena.
6 urtetik aurrera (urdina)
L´arbragan
Keywords: Zuhaitzak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura