Arbolandi / [testua eta ilustrazioak] Jacques Goldstyn ; [itzulpena, Aritz Galarraga] - Goldstyn, Jacques (: Tramuntana, 2016)
Bakarkia, horixe naiz ni. Bakarrik egiten ditut gauzak.Baina ez euste horrek amorratzen nauenik.Eta gustuko ditudangauza guztien artean, nire zuhaitzera igotzea dut maiteen.Nire zuhaitzak Arbolandi du izena.