Greziarrak - Turnbull, Stephanie; King, Colin; Garikano, Anton; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2015)
Nor ziren antzinako greziarrak? Bazenekien lehebiziko Olinpiar Jokoak egin zituztela Olinpian, duela ia 3000 urte? Liburu honetan aurkituko dituzu galdera horien erantzunak eta beste kontu asko antzinako Greziako bizimoduari buruz.
8 urtetik aurrera
Ancient Greeks
Keywords: Greziar zibilizazioa -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak