Greziarrak / testua, Stephanie Turnbull ; ilustrazioak, Colin King ; itzulpena, Anton Garikano (Bakun Itzulpen Zerbitzuak) - Turnbull, Stephanie (Antzinako zibilizazioak (Ttarttalo), 2015)
Nor ziren antzinako greziarrak? Bazenekien lehebiziko Olinpiar Jokoak egin zituztela Olinpian, duela ia 3000 urte? Liburu honetan aurkituko dituzu galdera horien erantzunak eta beste kontu asko antzinako Greziako bizimoduari buruz.