Otsoaren ipuina - Caplain, Véronique; Mabire, Grégoire; Jaka, Aiora (Donostia : Ttarttalo, 2015)
Aker aita liburu bat irakurtzen ari zaie bere bi antxumeei. Otso bati buruzko ipuin beldurgarri bat da, eta aitak etengabe lasaitu behar ditu: "Gure basoetan ez dago otsorik". Baina... egia ote? Irakurketaren ahalmenaz eta otsoarekiko beldurraz hausnartzeko ipuin gozagarri gezain dibertigarria.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ahuntzak; Haurren beldurra; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak