Otsoaren ipuina / [testua] Véronique Caplain ; [ilustrazioak] Grégoire Mabire ; [itzulpena, Aiora Jaka] - Caplain, Véronique (: Ttarttalo, 2015)
Aker aita liburu bat irakurtzen ari zaie bere bi antxumeei. Otso bati buruzko ipuin beldurgarri bat da, eta aitak etengabe lasaitu behar ditu: "Gure basoetan ez dago otsorik". Baina... egia ote? Irakurketaren ahalmenaz eta otsoarekiko beldurraz hausnartzeko ipuin gozagarri gezain dibertigarria.