Egiptoarrak - Turnbull, Stephanie; King, Colin; Garikano, Anton; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : tarttalo, 2015)
Nor ziren antzinako egiptoarrak? Zergatik eraiki zituzten piramideak eta nola egiten ziren momiak?Liburu honetan aurkituko dituzu galdera horien erantzunak eta beste kontu asko antzinako Egiptoko bizimoduari buruz.
8-12 urte
Egyptians
Keywords: Egiptoko zibilizazioa -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak