Egiptoarrak / testua, Stephanie Turnbull ; ilustrazioak, Colin King ; diseinua, Laura Parker ; itzulpena, Anton Garikano (Bakun Itzulpen Zerbitzuak) - Turnbull, Stephanie (Antzinako zibilizazioak (Ttarttalo), 2015)
Nor ziren antzinako egiptoarrak? Zergatik eraiki zituzten piramideak eta nola egiten ziren momiak?Liburu honetan aurkituko dituzu galdera horien erantzunak eta beste kontu asko antzinako Egiptoko bizimoduari buruz.