Finantza erakundeen kudeaketa - Azkunaga Elgezabal, Juan Antonio; Beraza Garmendia, Ana; Blanco Morcillo, Ana; Gilsanz López, Ainhize; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2012)
an horrek ikasleek banku-eragiketak ezagutzea du helburu, baina ez finantza-erakunde baten bezero moduan, baizik eta entitatearen kudeaketaren aldetik, egungo finantza-merkatuen errealitatea kontuan izanda. Lan hori irakurri ondoren irakurleak azken bolada honetan suertatu diren gertaera ekonomikoak hobeto ulertuko ditu: subprime hipotekak, gobernuak esku hartu dituen erakundeak, kreditu-arriskuaren kudeaketak dituen arazoak, finantza-erakundeen likidezia eta kaudimen arazoak, etab. Irakurleak banku-erakundeen emaitzen kudeaketa egoki baten garrantzia ulertuko du.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Finantza kudeaketa; Baliabide digitalak; Monografiak