Mikel Laboa - Bastida, Mari Sol; Mezzacasa, Itxaso; Zubizarreta, Itziar; Mikel Laboa Katedra; Eresbil; Elkar Fundazioa (2016)
Mikel Laboaren lana eta bizitzari buruzko webgunea
Keywords: Laboa, Mikel -- (1934-2008); Musika -- Historia eta kritika; Erreferentzia-materialak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Biografiak