Mikel Laboa / testuen egilea, Mari Sol Bastida; dokumentazioa, Eresbil eta Elkar; diseinua, Itxaso Mezzacasa; edizioa eta koordinazioa, Itziar Zubizarreta - Bastida, Mari Sol; Mezzacasa, Itxaso; Zubizarreta, Itziar (2016)
Mikel Laboaren lana eta bizitzari buruzko webgunea