MATLAB : lehenengo urratsak - Garrido Uriarte, Florencio; Ormaetxea Butron, Leyre; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2009)
Materialaren edukia Matlab programa informatikoan datza. Tresna horri esker, matematika arloko zenbait jakintzagai deskribatu eta lantzen dira. Liburuan zehar, etengabe, kontzeptu teorikoak eta praktikoak uztartzen dira ideiak sinplifikatzearren.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: MATLAB (Ordenagailu-fitxategia); Baliabide digitalak; Monografiak