MATLAB / Florencio Garrido Uriarte eta Leyre Ormaetxea Butron : lehenengo urratsak - Garrido Uriarte, Florencio (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2009)
Materialaren edukia Matlab programa informatikoan datza. Tresna horri esker, matematika arloko zenbait jakintzagai deskribatu eta lantzen dira. Liburuan zehar, etengabe, kontzeptu teorikoak eta praktikoak uztartzen dira ideiak sinplifikatzearren.