Komunitateko gizarte langintzaren oinarri teorikoak - Berasaluze Correa, Ainhoa; Mendia Azkue, Irantzu; Aranguren Vigo, Edurne; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Komunitateko gizarte-langintzaren oinarrizko kontzeptu eta irizpide teoriko nagusiei buruzko informazioa ematea da lan honen helburu nagusia
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Gizarte lana; Baliabide digitalak; Monografiak