Komunitateko gizarte langintzaren oinarri teorikoak / Ainhoa Berasaluze Correa, Irantzu Mendia Azkue eta Edurne Aranguren Vigo - Berasaluze Correa, Ainhoa (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2011)
Komunitateko gizarte-langintzaren oinarrizko kontzeptu eta irizpide teoriko nagusiei buruzko informazioa ematea da lan honen helburu nagusia