Estatistika deskribatzailea Excel-en bidez - Barandiaran Galdos, Marta; Orueta, María Isabel; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2009)
Gaur egun, ez dago zalantzarik, Estatistika jorratzeko euskarri informatikoa ezinbestekoa dela. Hori dela eta, azken urteotan, gaztelanieraz bai, baina euskaraz testurik argitaratu ez denez, proiektu horren helburua Eskolako ikasleen eta, bide batez, Estatistikako beste ikasle batzuen eskuera, Estatistika I irakasgaia Excel-en bidez lantzeko material idatzia jartzea da.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Estatistika deskribatzailea; Baliabide digitalak; Monografiak