Ikusmen-urritasunaren bilakaera eta hezkuntza-alderdiak - Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua; Bernaras Iturrioz, Elena ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2007)
Lan honen helburua "Ikusmen-urritasunaren bilakaera eta hezkuntza-alderdiak" gaiari buruzko idatzizko materiala ikasleen eskura jartzea da. Bertan, hainbat ikusmen-urritasunen inguruko azalpena egiten da eta eskola adinean dauden ikusmen urriko umeen bilakaera eta eskolaratzea nolakoa izan behar duen azaltzen da.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Baliabide digitalak; Ikusmen-urritasuna -- -Eskola; Hezkuntza inklusiboa; Monografiak