Komunikazio-gaitasuna : Lehen Hezkuntzako irakaslegaiak trebatzen - Etxebarria Lejarreta, Aintzane; Garay Ruiz, Urtza; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Leioa] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2013)
Lanaren hasieran, komunikazio gaitasuna kontzeptuaren sorreraren eta izan duen bilakaeraren berri emango da; bigarren kapitulutik laugarrenera bitartean, komunikazio gaitasuna osatzen duten azpigaitasun soziolinguistikoaren, pragmatikoaren eta linguistikoaren berri emango da, kapitulu bakoitza azpigaitasun-mota bati dagokio, eta hurrengo puntu hauek landuko dira adierazitako kapitulu horietan guztietan: Komunikazio gaitasunari egiten dion ekarpena, ikas-estrategiak lantzeko era azpigaitasunen garapen egokirako; azpigaitasunek testu jakinekin izan dezaketen lotura eta trebetasunen bidez egin daitekeen lanketa; azpigaitasun bakoitzaren autoebaluaziorako gida; eta azkenik, portfolioaren lanketarako jarduerak.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Komunikazioa hezkuntzan; Baliabide digitalak; Monografiak