Ingurune naturala eta bere baliabideak: nekazaritza Euskal Herrian - Ruiz, Jose Mª; Malvido, Sergio; Tuduri, Idoia (Donostia : Eurovideo, 1998)
Gizarte Zientziek jakintzagai-multzoa osatzen dute, eta haien lotura gizakiaren jarduera da. Egon daitezkeen ikuspegien aniztasunak jakintzagai ugari sortzea eragiten du, besteak beste, Historia, Geografia, Soziologia eta Ekonomia, gizarteriaren eta ingurune naturalaren arteko elkarreragina edo gizarte bateko egitura ekonomikoak bezalako arlo oso desberdinak jorratzen dituztenak, hain zuzen ere.
1997
DBH, 1-4 mailak
Keywords: Nekazaritza -- Euskal Herria; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak