Taldeen psikologia : kontzeptua, egitura eta prozesuak - Arnoso, Ainara; Larrañaga Egilegor, Maider; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2013)
Ikasmaterialaren edukietan, taldea landu duten paradigmetara hurbilduko gara, taldearen alderdi oro ezagutu asmoz: banakoa, banako artekoa, egiturazkoa, talde artekoa eta sistemikoa, hain zuzen. Aldi berean, taldearen egiturak eta prozesuak talde barruan zein talde artean jokatzen duten paperaz jabetuko gara.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Gizarte psikologia; Baliabide digitalak; Monografiak