Zahartzaroko depresio eta antsietateari aurre egiteko baliabideak - Lizaso Elgarresta, Izarne; Camio Montalvo, Silvia; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2006)
Lanaren helburu nagusiak bi dira: batetik, euskal ikaslea zahartzaroaren jakintza arloarekin lotuta dauden ezagutza interesgarrietara hurbiltzea da. Bestetik, zahartzaroan depresioa eta antsietatea pairatzen duen adinekoarekin lan egiteko trebeziak hobetzeko ariketa praktikoak eskaintzea.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Zaharrak -- - Psikologia; Baliabide digitalak; Monografiak