Zahartzaroko depresio eta antsietateari aurre egiteko baliabideak / Izarne Lizaso Elgarresta, Silvia Camio Montalvo - Lizaso Elgarresta, Izarne (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2006)
Lanaren helburu nagusiak bi dira: batetik, euskal ikaslea zahartzaroaren jakintza arloarekin lotuta dauden ezagutza interesgarrietara hurbiltzea da. Bestetik, zahartzaroan depresioa eta antsietatea pairatzen duen adinekoarekin lan egiteko trebeziak hobetzeko ariketa praktikoak eskaintzea.