Zerga ordenamenduaren printzipio orokorrak eta tributuak - Burlada Etxebeste, Ines; Burlada Etxebeste, Jose Luis; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2014)
Edukia: I. Zerga Ordenamenduaren printzipio orokorrak. 1. Printzipio orokorrak. 2. Zerga-arauak. II. Tributuak. 1. Xedapen orokorrak. 2. Zergapekoak. 3. Zerga-betebehar nagusia eta kontura ordaintzeko betebeharra zenbatzeko osagaiak. 4. Zerga-zorra.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Zergak -- -Euskadi; Baliabide digitalak; Monografiak