Zerga ordenamenduaren printzipio orokorrak eta tributuak / Ines Burlada Etxebeste eta Jose Luis Burlada Etxebeste - Burlada Etxebeste, Ines (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2014)
Edukia: I. Zerga Ordenamenduaren printzipio orokorrak. 1. Printzipio orokorrak. 2. Zerga-arauak. II. Tributuak. 1. Xedapen orokorrak. 2. Zergapekoak. 3. Zerga-betebehar nagusia eta kontura ordaintzeko betebeharra zenbatzeko osagaiak. 4. Zerga-zorra.