Hezkuntzaren psikologiari buruzko hainbat galdera - Gil Molina, Pilar; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Leioa] : : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2007)
Eskuliburu honetan galdera-erantzunaren bidez sei gai azaltzen dira: 1. Hezkuntza eta Psikologia; 2. Ikastea eta irakastea. Ikaslea eta irakaslea; 3. Ikuspegi konduktistak; 4. Ikuspegi Kognitiboak; 5. Informazio-prozesatzearen teoriak; 5. Ikaskuntzaren determinatzaile indibidualak; 6. Ikaskuntzaren determinatzaile sozialak: Hezkuntza testuinguruak.Oinarrizko bibliografía aurkibidean agertzen da, orokorra eta gai bakoitzari dagokiona.
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Hezkuntzaren psikologia; Baliabide digitalak; Monografiak