Hezkuntzaren psikologiari buruzko hainbat galdera / Pilar Gil Molina - Gil Molina, Pilar (Ikasmaterialen sare-argitalpenak. Hezkuntza (EHU), 2007)
Eskuliburu honetan galdera-erantzunaren bidez sei gai azaltzen dira: 1. Hezkuntza eta Psikologia; 2. Ikastea eta irakastea. Ikaslea eta irakaslea; 3. Ikuspegi konduktistak; 4. Ikuspegi Kognitiboak; 5. Informazio-prozesatzearen teoriak; 5. Ikaskuntzaren determinatzaile indibidualak; 6. Ikaskuntzaren determinatzaile sozialak: Hezkuntza testuinguruak.Oinarrizko bibliografía aurkibidean agertzen da, orokorra eta gai bakoitzari dagokiona.