Erretiratuen soslai berriarekin erlazionatutako faktore soziodemografiko eta psikosozialak - Lizaso Elgarresta, Izarne; Sánchez De Miguel, Manu; Reizabal Arruabarrena, Luixa; Euskal Herriko Unibertsitatea. Argitalpen Zerbitzua ([Bilbo] : Euskal Herriko Unibertsitatea, 2006)
Ikas-material honek hiru atal nagusi ditu, hainbat azpiataletan banatuta daudenak. Lehenengo atalean, ikerlanari buruzko alde teorikoa biltzen da; ondoren, bigarren atalean, ikerketaren alde enpirikoa aztertzen da; azkenik, hirugarren atalean, ikerlanaren ondorioak eta eztabaida dira mintzagai.
Doktorego tesia
Liburu honek UPV/EHUko euskara eta eleaniztasuneko errektoreordetzaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Erretirodunak eta pentsiodunak -- - Psikologia; Baliabide digitalak; Monografiak