Giza pertzepzioa eta arreta / Joxean Iraola Baquedano eta Marian Soroa Udabe : praktiken bilduma - Iraola Baquedano, Joxean (: Euskal Herriko Unibertsitatea, 2008)
Lan hau pertzepzioa eta arretaren inguruko praktiken bilduma da.